Beoordeeld met een 8.3 na 162 beoordelingen

Retourneren en ruilen

Wilt u de artikelen toch niet houden of wilt u een andere kleur of maat? Na ontvangst heeft u 14 dagen bedenktijd.

Retourneren

Bij uw bestelling hebben wij een retourformulier meegezonden. U kunt de bestelling of de artikelen met dit retourformulier terugsturen. Heeft u deze niet meer? Dan kunt u het formulier hier downloaden en zelf uitprinten. 

Herroepingsrecht

U mag ook gebruik maken van uw herroepingsrecht. U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

 De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, welke u vindt in onze Algemene Voorwaarden, maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Foutief of defect geleverd

We waarderen het als u direct na ontvangst controleert of uw bestelling onbeschadigd en compleet geleverd is. Mocht dit niet zo zijn, meld dit dan zo spoedig mogelijk aan ons via de klantenservice.

Kosten retourzending

De verzendkosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw eigen rekening. Let op: retourneren is op eigen risico. Bewaar het verzendbewijs goed!

Retourneren via Kiala of UPS kost vanuit Nederland € 4,- en vanuit België € 5,-. Als u retourneert via een Kiala- of UPS-punt kunt u het adreslabel gebruiken van het retourformulier. Bij retournering via een andere maatschappij kunnen de kosten variëren. Als de te retourneren artikel in een envelop passen, mag dit ook in een envelop verstuurd worden. Eventuele strafport voor te laag of niet gefrankeerde post van retourzendingen nemen wij niet voor onze rekening.

Terugbetaling

De terugbetaling vindt plaats via de oorspronkelijke betaalwijze. De terugbetaling vindt zo spoedig mogelijk, maar zeker binnen 14 dagen plaats. Het kan per betaalwijze verschillen hoe snel het bedrag terug is geboekt. Bij terugbetaling naar een creditcard zit vaak een langere verwerk-termijn.

Heeft u gekozen van AfterPay, dan vervalt uw betalingsverplichting niet als u artikelen herroept of om wilt ruilen. U bent nog steeds verantwoordelijk de factuur op tijd te betalen. Bij retournering brengen wij de geretourneerde artikelen in mindering op de AfterPay factuur. U krijgt hiervan een bestiging per email. Mocht u de factuur dan al hebben betaald, ontvangt u geld terug van AfterPay.  

Ruilen

Bij uw bestelling hebben wij een retourformulier meegezonden. Indien u het artikel wenst te ruilen, dan kunt u dit aangeven op het retourformulier dat u weer met uw retour meestuurt. 

Terug- of bijbetaling

Het bedrag van de ruiling hoeft niet precies overeen te komen met de factuur van de originele bestelling. Komt het nieuwe bedrag lager uit, dan krijgt u geld terug. Is het bedrag van de ruiling hoger dan de originele factuur, dan krijgt u een verzoek voor een bijbetaling. 

Heeft u gekozen van AfterPay, dan vervalt u betalingsverplichting niet als u artikelen om wilt ruilen. U bent nog steeds verantwoordelijk de factuur op tijd te betalen. Wij raden u dan ook aan toch de factuur binnen 14 dagen te betalen, ook als u uw ruiling nog niet binnen heeft. Mocht de ruiling lager uitkomen dat deze factuur, dan brengen wij het verschil in mindering bij AfterPay en indien de factuur al is betaald, stort AfterPay dit bedrag naar u terug.