Beoordeeld met een 8.3 na 162 beoordelingen

Over ons

Officieel verkooppunt van ten Cate-merken

TenCateOndergoed-vetex.nl is een handelsnaam van Vetex B.V. Op Tencateondergoed-vetex.nl wordt al sinds 2010 uitsluitend ten Cate en bijbehorende merken verkocht. Wij zijn een officieel verkooppunt.

ten Cate: al sinds de jaren 60 een begrip

Het merk begon in de jaren zestig met naadloos katoen/elastaan ondermode. Dit was de eerste producent ter wereld van dit soort ondermode. ten Cate staat voor hoge kwaliteit ondermode voor het hele gezin. Tegenwoordig draagt ten Cate verschillende merken, zoals onder andere Lief!, Tweka en WOW. Naast katoenen basis-ondergoed, produceert ten Cate ook thermo- en corroctieondergoed. ten Cate gaat ook met de tijd mee en het assortiment is daarom ook verbreed met echt fashion-artikelen. ten Cate is altijd bij zijn roots gebleven; hoogwaardig en comfortabel staan hoog in het vaandel. 

Vetex anno 1967

In 1966 startte Henk van Veghel met het verkopen van textiel op de markt. In 1967 opende hij zijn winkel in Eindhoven; Vetex, wat staat voor ‘Van Veghel Textiel’. De winkel op de Roostenlaan 140 is jarenlang een begrip in Eindhoven geweest. Een groot assortiment ondergoed, nachtmode, badmode, beddengoed, handdoeken en keukentextiel werd aangeboden met persoonlijk passend advies. 

Opening webshops

In 2009, toen veel webwinkels hun start maakten, opende Ellen de webshop Vetex.nl. Na een rustige start kwam daar een jaar later Sloggies.nl bij.  De webwinkels groeiden binnen een jaar al snel, waarna er nog meer webwinkels bij kwamen: sloggies.be, kinderondergoed.com en tencateondergoed-vetex.nl.

Thuiswinkel Waarborg

Al sinds 2010 is Tencateondergoed-vetex.nl aangesloten bij de Thuiswinkel Waarborg-organisatie. Dit betekent dat wij een betrouwbare en veilige webshop hebben en hier het keurmerk voor mogen dragen.

Thuiswinkel Waarborg