Beoordeeld met een 8.3 na 162 beoordelingen

Betalingsmogelijkheden

Er zijn momenteel 10 betaalmogelijkheden voor het afrekenen van uw bestelling. Wilt u weten hoe u een bestelling plaatst, lees hier meer op onze pagina Bestellen. U wordt na het kiezen van een betaalwijze doorgestuurd naar een beveiligd scherm van onze payment provider. Wij werken samen met MultiSafePay en AfterPay.

Overboeking

Indien u kiest voor de betaalwijze ‘overboeking’, dan kiest u ervoor het bedrag zelf over te maken. Dit kan van uw eigen betaalomgeving of eventueel via een papieren bankoverboeking. Dit bedrag maakt u niet rechtstreeks naar ons over, maar naar onze payment provider MultiSafePay. U kunt de gegevens gebruiken die u in uw scherm ziet, op het moment dat u voor een overboeking kiest. U krijgt deze gegevens ook per email toegestuurd. Een overboeking moet worden verwerkt bij uw bank en ook bij MultiSafePay. Zodra de betaling is verwerkt, wordt deze gekoppeld aan uw bestelling. Houdt u dan ook rekening met een langere verwerkingstijd, van circa een dag.

iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden bij iDeal.

  • iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
  • Betalen met iDEAL kan meteen, u hoeft zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.
  • U kunt iDEAL direct gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.
  • iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.
  • U houdt constant controle en overzicht op uw betaling, de iDEAL betaling is meteen zichtbaar in uw rekeningoverzicht.

 Hoe werkt iDEAL?

U plaatst een bestelling bij Vetex.nl. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Wij zullen uw bestelling dan ook direct verwerken.

Mocht er onverwacht een storing optreden met uw iDEAL betaling, dan kunt u het bedrag rechtstreeks naar ons overmaken naar IBAN NL55 INGB 0007 3153 52 t.n.v. Vetex BV, onder vermelding van uw bestelnummer. U kunt ons dan het beste hierna informeren dat u door een dergelijke storing, het bedrag rechtstreeks naar ons heeft overgemaakt. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een ‘overboeking’ of met een andere betaalwijze de betaling voldoen. LET OP: dit rekeningnummer kan niet gebruikt worden voor het voldoen van uw AfterPay factuur. U dient hiervoor de betaalgegevens aan te houden die u van AfterPay per email krijgt toegestuurd.

Paypal

PayPal is een veilige manier om online te betalen. Hiervoor hoeft u geen creditcard- of bankrekeningnummer in te vullen, want u betaalt met uw e-mailadres en wachtwoord. Uw financiële gegevens worden niet met ons gedeeld. Uw veiligheid wordt verder beschermd door de aankoopbescherming van Paypal. Voor meer informatie of registratie gaat u naar https://www.paypal.com.

Webshop Giftcard

Heeft u een Webshop Giftcard ontvangen, dan kunt u deze bij ons gebruiken. Kies bij betaalwijze voor de methode ‘Webshop Giftcard’. U kunt het kaartnummer kunt overnemen van de Giftcard (het 19-cijferige nummer) en de pincode die onder de kraslaag zit. Het bedrag wordt automatisch van de Webshop Giftcard afgeschreven. LET OP: vul het kaartnummer van de Webshop Giftcard niet in bij het veld ‘kortingscode’. U dient de Giftcard als een betaalwijze te gebruiken.

Aankoop hoger dan de waarde van de Webshop Giftcard

Wil u iets kopen met een hogere waarde dan het tegoed op uw Webshop Giftcard? U kunt het gehele bedrag van de Giftcard gebruiken. Het resterende bedrag kunt u hierna bijbetalen via een andere betaalwijze.

Aankoop lager dan de waarde van de Webshop Giftcard

Is de waarde van je aankoop lager dan het tegoed op uw Webshop Giftcard, dan blijft het resterende tegoed gewoon op uw Webshop Giftcard staan. Deze kunt u later bij een webshop van uw keuze besteden.

Voor meer informatie over de Webshop Giftcard gaat u naar https://www.webshopgiftcard.nl.

VVV Giftcard

Heeft u een VVV Giftcard ontvangen, dan kunt u deze bij ons gebruiken. Kies bij betaalwijze voor de methode ‘VVV Giftcard’. U kunt het kaartnummer kunt overnemen van de Giftcard (het 19-cijferige nummer) en de pincode die onder de kraslaag zit. Het bedrag wordt automatisch van de VVV Giftcard afgeschreven. LET OP: vul het kaartnummer van de VVV Giftcard niet in bij het veld ‘kortingscode’. U dient de Giftcard als een betaalwijze te gebruiken.

Aankoop hoger dan de waarde van de VVV Giftcard

Wil u iets kopen met een hogere waarde dan het tegoed op uw VVV Giftcard? U kunt het gehele bedrag van de Giftcard gebruiken. Het resterende bedrag kunt u hierna bijbetalen via een andere betaalwijze.

Aankoop lager dan de waarde van de VVV Giftcard

Is de waarde van je aankoop lager dan het tegoed op uw VVV Giftcard, dan blijft het resterende tegoed gewoon op uw VVV Giftcard staan. Deze kunt u later bij een webshop van uw keuze besteden.

Voor meer informatie over de VVV Giftcard gaat u naar https://www.vvvcadeaubonnen.nl.

Afterpay

Wilt u liever eerst de artikelen ontvangen om te kijken of ze bevallen en pas daarna betalen, dan kunt AfterPay als betaalwijze kiezen. U wordt doorgestuurd naar de AfterPay pagina, waar u uw gegevens aanvult en akkoord gaat met de betalingsvoorwaarden. 

Zodra de bestelling bij u is geleverd, ontvangt u per email een betaaloverzicht. Deze kunt u direct via de betaalknop of binnen 14 dagen voldoen. U hoeft hiervoor geen account aan te maken bij AfterPay, maar u kunt zich wel aanmelden zodat u bij de volgende betaling met AfterPay . Voor meer informatie over Afterpay gaat u naar https://www.afterpay.nl/nl/.

Bancontant

Woont u in België, dan kunt u met Bancontact vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde online betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. 

De volgende banken zijn aangesloten bij Bancontact:

         Dexia

         Fortis 

         ING

         FINTRO

         KBC

         CBC

         AXA Bank

         VDK Spaarbank 

Bancontact was voorheen bekend als Bancontact/Mister Cash. Voor meer informatie over Bancontact gaat u naar https://www.bancontact.com/nl.

Sofort DIRECT banking

Met deze betaalmethode rekent u veilig en eenvoudig af als u een bankrekening heeft in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en is tevens beschikbaar voor enkele Belgische banken. U rekent af in uw vertrouwde online betaalomgeving.

Visa en Mastercard

U kunt uw bestelling betalen met uw Visa of Mastercard. Vaak is een aankoop die u betaalt met een Visa of Mastercard verzekerd. U wordt doorgestuurd naar onze payment provider MultiSafePay waar u in een veilige omgeving uw kaartgegevens op kunt geven.